Är du vår nästa

Montör Tätskikt/Ventilation?

Plåt & Ventilation i Nyköping utför plåt-, ventilation- och takarbeten i hela Mälardalen med tekniskt kunnande, precision och omsorg om både tid och människor. Det betyder att vi sätter våra medarbetare i centrum – med duktiga och positiva medarbetare skapar vi tak eller ventilation som håller måttet. Det har vi lärt oss under våra drygt 40 år i branschen.

Är du vår nästa montör?

Vad du kommer göra

Som projektledare ansvarar du för att driva och följa upp entreprenaderna under hela byggtiden. Du har övergripande ansvar för kalkylering, inköp, planering och uppföljning. Rollen som projektledare innebär att ha fullt ekonomiskt ansvar under hela byggtiden. Till din hjälp finns en back-office-funktion som stöttar dig med administration.

Dina möjligheter hos oss

Hos oss får alla medarbetare möjlighet att utvecklas! Det gör i sin tur att vi också utvecklar varandra. Vår stämning smittar av sig på våra kunder och därför har vi långa, utvecklande och positiva kundrelationer med hög kvalitet på våra leveranser. I din roll som projektledare ska du fortsätta bygga medarbetarnas och kundernas glädje – något vi vet leder till lönsamhet så väl som personlig utveckling.

Vem är du?

Du är en person som har lätt för att skapa kontakt och förtroende och trivs att jobba tillsammans med andra. Du är en naturlig ledare, din ledarstil är motiverande och entusiasmerande och du drivs av utmaningar. Du är resultatinriktad och tydlig. Jobbet som projektledare kräver att du är självgående och strukturerad men vi tror att du också är kreativ och öppen för att hitta nya lösningar där det behövs.

Ansök

Är rollen som montör på Plåt & Ventilation din nästa utmaning? Skicka in din ansökan redan idag. Vi hanterar ansökningar löpande, när rätt matchning görs tillsätts tjänsten.

Frågor

Följ våra arbetsdagar på facebook